Feyenoord O21 verliest in eigen huis van ADO Den Haag O21; Geertruida maakt rentree

Feyenoord Onder 21 heeft vandaag in eigen huis verloren de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De Hagenezen wonnen met 1-2. Lutsharel Geertruida maakte zijn rentree nadat hij in mei geblesseerd raakte. Ook de pas herstelde Aliou Balde speelde één helft mee. In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Toch wist Feyenoord op voorsprong te komen in de 32e minuut door een doelpunt van Tørset Johnsen. In de tweede helft was ADO twee keer trefzeker. Shahaj tekende voor beide doelpunten. Eindstand 1-2 '32 | 1-0 Johnsen '54 | 1-1 Shahaj '76 | 1-2 Shahaj Opstelling Feyenoord Onder 21, geplaatst door Feyenoord Troost, Benita, Geertruida, Valk, Van der Zeeuw, Naujoks, Hartjes, Johnsen, Zahui, Belarbi en Baldé. Bank: Remie, Gunduz, Skogen, Zitman, Kleijn en Ben-David dos Santos