Feyenoord O21 in eerste competitiewedstrijd onderuit tegen NAC Breda O21

Feyenoord O21 is slecht begonnen in Divisie 1A. De Rotterdammers wisten niet te winnen van NAC Breda O21. Er werd met 4-2 verloren. Voor Hulshoff en zijn mannen is er nog flink werk aan de winkel. Al vroeg kwam de club uit Breda op voorsprong. Na vijf minuten was het Yasar die de score opende. Abdel Belarbi wist tien minuten later gelijk te maken na een assist van Benita. Toch was het NAC Breda die via een penalty van Van Schuppen op voorsprong kwam. Na rust kwam Feyenoord, ook door een penalty, weer op gelijke hoogte. Shiloh 't Zand was de doelpuntenmaker. Helaas eindigde de wedstrijd in mineur. In de 72e minuut schoot Yasar de Bredanaren weer op voorsprong en diezelfde Yasar maakte in de slotfase een hattrick: 4-2. Scoreverloop 5' | 1-0 | Yasar 15' | 1-1 | Belarbi 38' | 2-1 | Van Schuppen 65' | 2-2 | 't Zand 72' | 3-2 | Yasar 89' | 4-2 | Yasar Opstelling Feyenoord O21 via Feyenoord op Twitter Troost, Benita, Valk, Skogen, van der Zeeuw, Zitman, Milambo, Naujoks, Zahui, Belarbi en Johnsen. Wisselspelers Feyenoord O21 Pak, Baars, Ben-David dos Santos, 't Zand, Kleijn en El Moussaoui