De kranten: 'Heer en meester, nu al'

De kranten: 'Heer en meester, nu al'

Feyenoord won gisteren eenvoudig de uitwedstrijd tegen Willem II. De Rotterdammers lieten geen spaan heel van de tegenstander en zorgden voor lichtelijke euforie. Trainer Arne Slot wil daar niet in mee, maar opvallend is wel hoe snel hij zijn speelstijl heeft weten te implementeren bij Feyenoord.


Ondanks de goede overwinning wil Slot niet de polonaise gaan lopen. Het Algemeen Dagblad zag dat Feyenoord heer en meester was in Tilburg en dat is opvallend te noemen na jaren van zuinige overwinningen. Direct na rust was de wedstrijd al gespeeld. Door de goede wedstrijden is Slot niet bang dat de directie van Feyenoord denkt dat er geen spelers meer bij hoeven, hij verwacht dat de huidige status eerder zorgt voor een bevestiging dat het aantrekken van een spits de ploeg verder vooruit kan helpen.

De Telegraaf zag Feyenoord met de twee meest aanvallende trainers van de Eredivisie ruim winnen in Tilburg. Robin van Persie nam naast Slot plaats op de bank, omdat Mario Pusic en John de Wolf om uiteenlopende redenen afwezig waren. Slot en Van Persie hebben een klik en dat benadrukte Slot na de wedstrijd ook. Het dagblad roemt vooral het collectief waarbij Slot er voor gezorgd heeft dat het rendement van het totale elftal omhoog is gegaan.

Lees meer over:

Discussieer mee! 66 reacties

Gast848657260

Je plaatst een bericht als Gast848657260