Waterreus niet optimistisch: 'Ze doen maar wat, lijkt het'

Waterreus niet optimistisch: 'Ze doen maar wat, lijkt het'

Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Morgen start eindelijk het nieuwe seizoen van de Eredivisie voor Feyenoord. Het team van hoofdtrainer Arne Slot trapt morgen om kwart voor vijf af in Tilburg. Vooruitblikkend op het seizoen ging het Algemeen Dagblad in gesprek met John Stegeman, Jordens Peters en Ronald Waterreus.

Oud- speler van Willem II Jordens Peters denkt dat Feyenoord niet naar de eerste twee plekken moet kijken. Volgens hem moet het team van Slot zich richten op de plekken daaronder. "Geef Slot, die bewezen heeft een goede trainer te zijn, de tijd om door te selecteren". Stegeman sluit zich aan bij die woorden. Hij heeft trainer Arne Slot hoog zitten en heeft vertrouwen in Slot bij Feyenoord. Ook Stegeman denkt dat de titel nog te vroeg komt, maar spektakel komt er volgens hem wel. "Zaaien om straks te oogsten, daar is Arne toe in staat."

Ronald Waterreus is minder positief over de Rotterdamse club. Hij is ontevreden over de werkwijze van de directie. De oud- keeper van Roda JC en PSV mist al jaren een 'duidelijk plan voor de toekomst.' "Het oogt op directieniveau weinig constructief. Ze doen maar wat, lijkt het", sluit Waterreus af.

Lees ook