Bannis: 'Emoties spatte er uit'

Naoufal Bannis was zondag belangrijk voor Feyenoord in de oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid. De spits scoorde in de blessuretijd het winnende doelpunt, waardoor de Rotterdammers knap met 2-1 wisten te winnen van de kampioen van Spanje. De jonge aanvaller viel in de tweede helft in. Bannis was na zijn doelpunt uitzinnig van vreugde. 'Emoties spatte er uit', zegt een trotse Bannis na afloop tegen ESPN. Het lijkt er op dat de jonge aanvaller niet de eerste spits zal zijn van Feyenoord het komende seizoen. 'Dat is geen grote teleurstelling. Ik blijf gewoon hard werken, mijn kans komt nog.' Bannis weet dat er een aantal dingen beter moeten, maar hij weet ook dat hij beter kan. 'Ik ben een behendige spits, en ik denk dat ik dat meer moet laten zien', aldus de jonge spits na afloop van de oefenwedstrijd tegen de Spaanse kampioen.