Feyenoord getipt: 'Daar zou ik een gedragstherapeut op los laten hoor'

Feyenoord getipt: 'Daar zou ik een gedragstherapeut op los laten hoor'

De mannen in de FC Rijnmond podcast vinden het geen verrassing dat Steven Berghuis rood kreeg. De aanvoerder van Feyenoord kreeg in de tweede helft tegen Vitesse een directe rode kaart. Hierdoor lijkt hij ook de wedstrijd tegen Ajax, die over te moeten gaan missen.


Volgens Sinclair Bischop is het geen verrassing. 'Is dit een verrassing dat dit gebeurt', zegt Bischop in de FC Rijnmond podcast van Rijnmond. 'Nee. Op het moment dat hij die bal verloor dacht je, doe dat nou niet doe dat nou niet. Dit hebben we al vaker gezien en hij is er heel vaak mee weggekomen. Het is geen verrassing dat het gebeurt, alleen moet je je wel af gaan vragen, hoezo doet hij dit.' Volgens Ruud van Os moet er iets gebeuren. 'Daar zou ik een gedragstherapeut op los laten hoor.'

Volgens velen zit zoiets in het spel van Berghuis. 'Dit horen we al seizoenen lang. Daarmee wordt het ook wel een beetje goed gepraat', vindt Dennis van Eersel. Van Os vindt dat het te trainen is dat Berghuis niet meteen gefrustreerd reageert. 'Wat Advocaat eigenlijk zegt is dat Berghuis ook niet meer hoeft te trainen, want je kunt hem toch niets meer leren.' Volgens Bischop zit het probleem veel dieper. Hij refereert aan het seizoen, wat mislukt lijkt te zijn. 'Heel het seizoen en de frustratie. Het is een tikkende tijdbom. Als het dan mis gaat in zo'n belangrijke wedstrijd tegen Vitesse, dan voelt hij ook aan, we zijn gewoon minder dan Vitesse, en de kans wordt wel heel klein dat we deze wedstrijd gaan winnen.' Uiteindelijk bleef het 0-0 in De Kuip.

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast446650943

Je plaatst een bericht als Gast446650943