Linssen: 'Daar moeten we voor zorgen dat dat nu beter gaat'

Bron: Feyenoord.nl
Bryan Linssen was in de vorige wedstrijd tussen Feyenoord en PSV een belangrijke speler. Hij scoorde de 3-0 en daarmee leek hij voor de rust al de beslissing te hebben gemaakt. De van origine linksbuiten staat de laatste weken vooral in de spits. 'Ik voel mij daar wel op mijn gemak', zegt Linssen voor de camera van Feyenoord tegen Rijnmond-journalist Dennis van Eersel. In de eerste maanden kwam Linssen weinig tot scoren. In twaalf Eredivisie-wedstrijden, waarvan de helft in de spits, maakte hij maar één doelpunt. Vervolgens scoorde hij een hattrick en gingen de doelpunten regelmatiger vallen. Hij staat nu op zeven goals. 'Ik heb wel zoiets van dat ik mij nu moet richten op die positie', vertelt hij. Van de eerste wedstrijd tegen PSV dit seizoen zijn veel positieve dingen bijgebleven voor Linssen. Ook zijn er verbeterpunten ten opzichte van die pot. Hij zag dat PSV veel balbezit en veel klutsmomenten had die tot kansen konden leiden. 'Daar moeten we voor zorgen dat dat nu beter gaat.' Linssen verwacht dat PSV weer meer de bal zal hebben. 'Wij moeten wel zorgen dat we weer scherp zijn en zorgen dat als we de bal hebben, we er iets goeds mee doen', aldus Linssen.