Driessen: 'Die zal dat geld niet willen inleveren, dat is natuurlijk echt een broodvoetballer'

Driessen: 'Die zal dat geld niet willen inleveren, dat is natuurlijk echt een broodvoetballer'

Medewerkers van Feyenoord is vorige week gevraagd wederom een loonoffer te brengen. Een deel van de selectie zou hier niet blij mee zijn en is het niet eens dat er voor de tweede keer een loonoffer gedaan moet worden vanwege de financiële situatie door de coronacrisis.


Valentijn Driessen snapt wel dat een aantal spelers niet blij is met de mededeling dat er wederom geld ingehouden wordt. 'Wat ik begreep zet de directie het door. Zelfs bij ontslagrondes wordt het ook gewoon medegedeeld. Dit was natuurlijk heel ongelukkig gebracht', zegt Driessen tegen Veronica Inside.

Een aantal spelers zou niet willen meewerken met het loonoffer. Driessen denkt dat dit ook te maken heeft met het salaris wat Lucas Pratto, die voor een half jaar is gehuurd, verdient bij Feyenoord. 'Die zien die Pratto in de winter komen, die voetbalt daar, nou die voetbalt niet, maar die loopt daar mee voor 5,5 ton. Dan denken ze ook van, dat kan toch wel. Die moet gewoon 35.000 euro inleveren. Die zal dat geld niet willen inleveren, dat is natuurlijk echt een broodvoetballer.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast9985402688

Je plaatst een bericht als Gast9985402688