Krabbendam over aantal selectiespelers: 'Die onderzoeken nu ook de juridische mogelijkheden'

Krabbendam over aantal selectiespelers: 'Die onderzoeken nu ook de juridische mogelijkheden'

De directie van Feyenoord heeft vorige week aan alle medewerkers gevraagd om een loonoffer te doen. Ook de spelers moeten geld inleveren vanwege de financiële situatie vanwege de coronacrisis. Een aantal spelers zouden hier niet mee akkoord zijn gegaan.


Volgens Martijn Krabbendam was het geen verrassing dat de directie een gesprek zou hebben met de selectie. 'Het was een mededeling', aldus Krabbendam bij Voetbal International Live. 'Er wordt een loonoffer gevraagd. Een deel zegt prima, dat doen we. Maar er zijn ook spelers die vinden dat één loonoffer wel genoeg is.' De selectie heeft al eerder een loonoffer gebracht.

Volgens de Feyenoord-watcher van Voetbal International is het mogelijk dat een deel van de selectie juridische stappen gaat nemen. 'Die onderzoeken nu ook de juridische mogelijkheden. Kan Feyenoord dit? Wat kunnen wij er tegenin brengen. Dat krijgt nog wel een staartje.' Dick Advocaat heeft, net als de rest van de staf, wel salaris ingeleverd. Advocaat zou vanmorgen een aantal spelers hebben gesproken. 'Hij heeft vanmorgen wel gesproken met de spelers waar het om zou gaan in de hoop dat er snel een oplossing wordt gevonden. Voor hetzelfde geld wordt het echt een juridisch gevecht.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast4160127714

Je plaatst een bericht als Gast4160127714