'Driessen haalt uit naar Feyenoorders die geen loonoffer willen doen'

'Driessen haalt uit naar Feyenoorders die geen loonoffer willen doen'

Feyenoord speelde gisteren in Enschede een extreem slechte wedstrijd, het foutenfestival tegen FC Twente is volgens Valentijn Driessen van de Telegraaf bijna het bewijs dat er een conflict is. "Getuige alle fouten bij FC Twente-Feyenoord vermoed je dat alle Feyenoorders in conflict zijn met de clubdirectie over het loonoffer", schrijft hij.


Driessen meent te weten dat vooral de spelers met een aflopend contract en buitenlandse spelers geen loonoffer wilden doen bij Feyenoord. "Het is trouwens maar goed dat de namen van de onwilligen bij Feyenoord niet bekend zijn bij het publiek. Hen wacht anders hel en verdoemenis bij de achterban van Feyenoord en bij de andere werknemers van de club", die laatste groep heeft volgens Driessen zonder morren wel een handtekening onder het contract gezet.

Volgens Driessen is het te hopen dat de duur betaalde spelers niet langer hun kont in de krib gooien. Hij snapt niet dat spelers perse zich onafhankelijk willen spelen. "Waarom moeten zij zich financieel onafhankelijk spelen? Kunnen zij na hun carrière niet nog dertig jaar een werkzaam leven leiden zoals ieder ander? Nou dan…"

Lees meer over:

Discussieer mee! 103 reacties

Gast9990773057

Je plaatst een bericht als Gast9990773057