De kranten: 'Eerste helft leek wel een slapstick'

De kranten: 'Eerste helft leek wel een slapstick'

Feyenoord speelde gisteren ternauwernood gelijk tegen FC Twente. De Rotterdammers waren vooral in de eerste helft het voorbeeld van wat er allemaal mis kan gaan in een wedstrijd. Met name de van Feyenoord gehuurd Luciano Narsingh leek een plaag voor de verdediging.


De Telegraaf zag een foutenfestival die zo in een 'slapstick' paste. Maar vraagt zich ook hardop af hoe een tegenstander als FC Twente met minder kwaliteit aanvallender kan spelen dan Feyenoord, terwijl een aantal spelers van Feyenoord dit ook zou willen. Volgens Dick Advocaat heeft Feyenoord daar achter de spelers niet voor. Het puntje dat in de tweede helft nog werd gered, lijkt echter te weinig om PSV op de tweede plaats onder druk te gaan zetten.

Volgens het Algemeen Dagblad zitten ze bij Feyenoord met de handen in het haar. De geest lijkt uit de fles en om de coronacrisis te overleven lijkt Feyenoord spelers goed te moeten verkopen. Echter de vier spelers die het meeste moeten gaan opleveren worstelen met hun vorm of fitheid. Gisteren tegen FC Twente liet Feyenoord zich een helft lang naar de slachtbank leiden, maar na een mededeling dat er een salarisoffer wordt gedaan, leken de spelers nu ook een offer te doen op hun inzet.

Lees meer over:

Discussieer mee! 10 reacties

Gast5699909098

Je plaatst een bericht als Gast5699909098