'Hij doet wél, wat zijn voorganger werd verweten'

'Hij doet wél, wat zijn voorganger werd verweten'

De wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord werd dan wel afgelast. Dat weerhoudt de heren van de FC Rijnmond er niet over om een podcast op te nemen over het wel en wee rondom Feyenoord. Volgens Ruud van Os is het ontbreken van voetbal een hard gelag, zeker in coronatijd.


"Normaal gesproken heb je een druk leven en als er dan een weekendje voetbal weg valt dan is dat wel te plaatsen. Mensen die supporter van Feyenoord zijn die snakken naar de club kunnen al niet naar de Kuip en dan valt ook nog een Groningen Feyenorod weg. Natuurlijk is honger in Ethiopië erger, maar ik kan me voorstellen dat mensen dan helemaal geen leuke zondag hebben", stelt Ruud van Os. De uitlaatklep die mensen nu niet hebben kan tot vervelende spanningen leiden in het thuisfront. Volgens Sinclair Bischop is het vreemd dat er niet gevoetbald is. De sportverslaggever was ook bij de wedstrijd Wolfsberger Feyenoord voor de Europa League. "Ik durf wel te stellen dat het toen vele malen erger was met sneeuwval. Toen is er ook gewoon gevoetbald. De derby van Antwerpen is ook gewoon gespeeld, dat is toch niet zo ver van Tilburg vandaan? Hier schieten we altijd meteen in de blinde vlekken, we worden hier altijd zo door overvallen."

Daarnaast vonden de heren het XL interview met Frank Arnesen verfrissend. Ruud van Os zegt daar over: "Hij doet wel, wat zijn voorganger werd verweten." Frank Arnesen zoekt versterkingen buiten de landsgrenzen en wilde Feyenoord O21 naar de Keuken Kampioen divisie in loodsen. Vanwege de coronacrisis lijkt dat plan een jaar vertraging op te lopen. Daarom verhuurde Arnesen deze transferperiode negen spelers. "Trainen en wedstrijden spelen op niveau worden die jongens alleen maar beter van." Koen Stam werd deze week toegevoegd aan de technische staf. Naar verluidt gaat Stam zich meer focussen op de videoanalyses. "Ik denk dat dat alleen maar ten goede komt van wat er nu op dit moment bij Feyenoord gebeurt. Dat functioneerde vorig jaar ook goed met Said Bakkati."

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast7401428799

Je plaatst een bericht als Gast7401428799