'Als we het plan goed uitvoeren, hebben we een kans tegen Feyenoord'

'Als we het plan goed uitvoeren, hebben we een kans tegen Feyenoord'

Feyenoord treft vanavond om 21:00 uur in De Kuip PEC Zwolle als de tegenstander. De Zwollenaren wonnen dit seizoen pas drie wedstrijden en kunnen daarnaast beroerde statistieken overleggen in Rotterdam. Trainer John Stegeman gelooft ondanks dat in een resultaat.


Eerder dit seizoen in Zwolle lagen er kansen. 'Toen hebben we vooral geblaft en niet gebeten. We hadden veel balbezit en genoeg kansen, maar scoorden niet. Zij hebben natuurlijk maar weinig mogelijkheden nodig in wedstrijden. En als ze gescoord hebben, zijn ze ook heel zakelijk. Ze hoeven niet de schoonheidsprijs, dat vinden ze niet belangrijk, ze willen winnen', zegt Stegeman in gesprek met Voetbal International.

PEC scoorde voor het laatst in 2008 in De Kuip, volgens Stegeman wordt het weer eens tijd. 'Dit zijn wedstrijden waarin het allemaal goed moet meezitten om een resultaat te halen, maar ik vind dat je nooit bang moet zijn, je hoeft daar echt niet met knikkende knieën heen te gaan. Als we het plan goed uitvoeren, hebben we een kans tegen Feyenoord.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 30 reacties

Gast6916478686

Je plaatst een bericht als Gast6916478686