Krabbendam looft 'Beste trainer van de eredivisie' : 'Daar moet je als trainer op beoordeeld worden'

Krabbendam looft 'Beste trainer van de eredivisie' : 'Daar moet je als trainer op beoordeeld worden'

Bij het programma Voetbalpraat van FOX Sports wordt het afgelopen kalenderjaar aan voetbal besproken. Aan de hand van verschillende stellingen kunnen Martijn Krabbendam, Sjoerd Mossou en Kenneth Perez hun mening geven op het voorbije voetbaljaar. Eén van de stellingen die voorbij komt is: 'Advocaat is de beste trainer van de eredivisie.' Martijn Krabbendam is het daar in ieder geval roerend mee eens.


"Ik zou niet weten wie het anders zou moeten zijn. Je bent trainer van Feyenoord je ziet om je heen dat PSV en Ajax allerlei miljoenen aankopen halen. Als Feyenoord haal je dan Diemers voor een miljoen en Linssen transfervrij en nog een speler uit een transferroom en je blijft een jaar ongeslagen, dan haal je het maximale uit de spelersgroep en daar moet je als trainer op beoordeeld worden." Krabbendam vindt dat Advocaat daarmee de best presterende trainer is, wat ook onderstreept wordt door de punten die Feyenoord haalde in het kalenderjaar 2020.

Mossou wil daar nog wel een kanttekening bij plaatsen: "Als je kijkt op basis van resultaat is dat waar, over het hele kalenderjaar kan niemand tippen aan Advocaat. Alleen als je kijkt naar het voetbal en de ontwikkeling van het voetbal, dan zie je niet iets waar je blij van wordt." Daar haakt de clubwatcher van VI op in :"Ze staan na met dat matige voetbal wel maar vijf punten achter op het fantastische Ajax en vier op het geweldige PSV", aldus Krabbendam. Kenneth Perez vindt dat Feyenoord met de derde of vierde plaats gewoon naar behoren presteert. De analist vindt dat Ajax en PSV meer kwaliteit hebben en constanter presteren. De Rotterdammers zijn in zijn ogen dan ook geen titelkandidaat, met het oog op de zware januarimaand.

FR-Fans.nl mini poll

Is Advocaat de beste trainer van de eredivisie?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 11 reacties

Gast7801341888

Je plaatst een bericht als Gast7801341888