'Feyenoord breekt wel met heel veel tradities die ze de laatste jaren altijd een beetje hadden'

'Feyenoord breekt wel met heel veel tradities die ze de laatste jaren altijd een beetje hadden'

Het einde van 2020 is in zicht, en in de AD Voetbalpodcast wordt terug gekeken naar het dit jaar. Ook wordt er over Feyenoord gesproken, dat onder Dick Advocaat goede prestaties heeft neergezet. De Rotterdammers sluiten het jaar af als nummer drie van de Eredivisie.


Frank Arnesen is een jaar bezig als technisch directeur. De Deen doet dingen anders dan zijn voorgangers. 'Feyenoord breekt wel met heel veel tradities die ze de laatste jaren altijd een beetje hadden', zegt Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast.

Vanaf het nieuwe seizoen zal Arne Slot de trainer zijn in Rotterdam. Ook in de jeugdopleiding gaat mogelijk het een en ander veranderen. 'Er gaan misschien mensen sneuvelen, hoe vervelend dat ook is. Hij pakt het op een hele andere manier aan. Dan hoef je nog niet de polonaise in te zetten. Ik kan me voorstellen dat Arne Slot thuis dat hij ook wel eens schrikt.' Gouka doelt op het feit dat Slot waarschijnlijk niet direct over nieuwe spelers kan beschikken. 'Vaak wordt het geromantiseerd.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast1785381526

Je plaatst een bericht als Gast1785381526