'Het kost meer kracht dan eigenlijk nodig is'

'Het kost meer kracht dan eigenlijk nodig is'

Feyenoord pakte vandaag drie punten in Sittard door met 1-3 te winnen van hekkensluiter Fortuna Sittard. Marcos Senesi en Steven Berghuis scoorden namens Feyenoord. De Rotterdammers moesten vanaf de twaalfde minuut met tien man de wedstrijd uitspelen, toen middenvelder Orkun Kökcü moest vertrekken.


Feyenoord startte, zoals al vaker het geval was geweest dit seizoen, erg slecht. "Feyenoord maakte het vooral zichzelf weer erg moeilijk vandaag in Sittard, en dat was niet voor het eerst dit seizoen. Na een halve minuut kwam Feyenoord al achter. Ook nog eens met tien man na een rode kaart voor Orkun Kökcü, die op zijn tegenstander ging staan. Niet al te handig, ook al leek hij wat te laat en het niet echt expres te doen, maar dat het rood is vond ik denk ik wel terecht", analyseert Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond.

De Feyenoord-watcher vervolgt: "Uiteindelijk is het dus knap dat Feyenoord veerkracht toont en die wedstrijd dan nog wint. Het stevige blok met veel wedstrijden begint in Sittard met drie punten. Prachtige pegel in de kruising van Senesi. Eind goed al goed dus voor Feyenoord, maar het geeft stof tot nadenken waarom de Rotterdammers zo soms beginnen aan wedstrijden zoals ze doen, want het kost meer kracht dan eigenlijk nodig is", sluit Van Eersel af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 6 reacties

Gast1921924812

Je plaatst een bericht als Gast1921924812