CSKA Moskou, Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb speelden niet allemaal een goede wedstrijd

Naast Feyenoord kwam ook Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC dit weekend in actie. FR-Fans.nl zocht uit hoe alle Europese tegenstanders van Feyenoord hebben gespeeld in hun eigen competities. NK Osijek - Dinamo Zagreb 2-0 Dinamo Zagreb heeft door zaterdag met 2-0 te verliezen de Kroatische titelrace weer spannend gemaakt. NK Osijek, de nieuwe nummer twee van Kroatië, deed wat Feyenoord, CSKA Moskou en Wolfsberger AC niet lukten: scoren tegen Dinamo Zagreb. Ze deden het zelfs twee keer. Beide goals vielen na rust. Dinamo Zagreb heeft nu nog maar een voorsprong van drie punten. CSKA Moskou – PFK Sochi 1-1 Ook onze Russische tegenstander wist niet te winnen dit weekend. Na een vroege voorsprong van CSKA Moskou wist PFK Sochi twintig minuten later de gelijkmaker te maken. Vervolgens hebben beide ploegen de resterende zeventig minuten niet het net gevonden. De doelpuntenmaker van CSKA Moskou was IJslander Arnór Sigurðsson. Het gelijkspel was genoeg om de ploeg bovenaan te houden. SC Rheindorf Altach - Wolfsberger AC 0-2 Wolfsberger AC is wel als winnaar de strijd uit gekomen. De Oostenrijkers versloegen de nummer voorlaatst met 0-2. Lang bleef het 0-0, maar in de 73e minuut maakte Eliel Peretz de openingstreffer. Zes minuten later zorgde Dario Vizinger voor de beslissing. Wolfsberger AC is door de overwinning gestegen naar de zevende plek in de competitie.