De kranten: 'Wat een weelde'

De kranten: 'Wat een weelde'

Feyenoord liet gisteren in De Kuip zien te beschikken over een prima inzet en een dito voetbalgogme. De Rotterdammers waren een uur lang heer en meester tegen CSKA Moskou en vooral de 10 minuten in de tweede helft waarin drie keer werd gescoord viel op.


In de kranten veel lof ook voor Feyenoord. Het Algemeen Dagblad sprak over een ongekende weelde bij de Rotterdammers. Feyenoord stond na een uur spelen met 3-0 voor tegen CSKA. "Feyenoord speelde gedisciplineerd en sloeg in een korte fase na rust driemaal vakkundig toe", constateerde het AD dat spreekt over een verrassende overwinning. Het dagblad citeert de trainer nog, over het niveau dat Feyenoord blijkbaar kan halen en of dat wekelijks op de mat kan worden gelegd. "We hebben weinig fouten gemaakt, we hebben gestreden en eigenlijk was 3-1 nog matig als je naar de kansen kijkt. Of dit wekelijks ons niveau moet zijn? Ik denk niet dat wij dat volhouden. Kökçü moet meer goals maken en dit is misschien een start. Net als Diemers, die ik wel goed vond spelen.''

Ook De Telegraaf zag een goed spelend Feyenoord en vooral Orkun Kökcü wordt bewierookt door het dagblad. Na een moeilijke start, was hij misschien wel de beste Feyenoorder gisteren, waar hij eerst voorbij leek te worden gestreefd door João Teixeira, kan de trainer nu bijna niet meer om hem heen. "Tegen de koploper van Rusland liet hij zijn trainer zien dat hij van een beetje concurrentie alleen maar beter wordt." Volgens het dagblad was het ook vooral genieten. "Het elftal van Dick Advocaat gooide tegen dik betaalde Russen - Akinfeev verdient bijna drie miljoen per jaar - zoveel energie in het spel dat de hele staf van Feyenoord op de bank zat te genieten."

Lees meer over:

Discussieer mee! 46 reacties

Gast1594572684

Je plaatst een bericht als Gast1594572684