Bischop: 'Linssen staat er om doelpunten te maken, hij is al weken slecht'

Bron: Rijnmond.nl
Het is een veelbesproken wedstrijd, Feyenoord - Wolfsberger AC. De thuisploeg verloor met 1-4 van de Oostenrijkers. De winnaar kreeg drie penalty's, Steven Berghuis maakte het doelpunt aan de kant van de Rotterdammers. Sinclair Bischop bespreekt bij Rijnmond de wedstrijd. 'Linssen staat er om doelpunten te maken, hij is al weken slecht', zegt Bischop. 'Alleen tegen Willem II scoorde hij', vult de journalist aan. Diemers was niet goed vond hij, Berghuis de tweede helft wel, maar de eerste helft niet. Verder waren er heel weinig voloendes volgens Bischop. De invalbeurt van Luciano Narsingh beviel hem wel. Narsingh gaf de enige assist van de wedstrijd aan de kant van Feyenoord. 'Feyenoord zit in een negatieve flow, alles zit tegen', zegt Bischop. Vervolgens noemt hij een hele waslijst op aan dingen die de ploeg tegen zit: je kan op 2-2 komen na gigantsiche kansen, de penalty van Berghuis tegen Dinamo Zagreb, veel blessures en de schorsing van Marcos Senesi, de penalty's die je donderdagavond tegenkrijgt en een leeg stadion. Dit seizoen heeft Feyenoord in vier wedstrijd pas één thuiswedstrijd gewonnen. Je zou het bijna niet zeggen, maar Bischop constateert dat er nog niets aan de hand is op het gebied van overwintering. CSKA Moskou speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Dinamo Zagreb en daarmee staat Feyenoord maar een enkel punt achter de nummer twee. Bischop zegt dat het echter wel niet nodig is allemaal. In Zagreb had Feyenoord de drie punten moeten pakken en vandaag was de scheidsrechter dramatisch, vindt Bischop.