'Dan is Feyenoord wat mij betreft écht een titelkandidaat'

'Dan is Feyenoord wat mij betreft écht een titelkandidaat'

Feyenoord staat voor het eerst sinds 2017 fier bovenaan de ranglijst. De ploeg uit Rotterdam wist Willem II in een ijzersterke tweede helft met speels gemak aan de kant te schuiven. Een wedstrijd die vooraf een pittige kluif leek werd positief afgesloten na een week vol kritiek op de te hanteren speelwijze. In de NOS Voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Grueter het voorbije eredivisieweekend.


De heren zagen Feyenoord ook overtuigend winnen na een moeizame wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Bij de spelers is het kwartje is gevallen. Ze moeten nu op de boot van de trainer stappen, dat hebben ze met z'n allen gedaan. Ze speelden niet alleen gedisciplineerd maar ook heel overtuigend, Willem II is er helemaal niet aan te pas gekomen." Zo vindt Jeroen Grueter. Het enige tegendoelpunt was slechts een incident volgens de commentator. Avsaroglu weet dat Advocaat met zijn ploeg heeft gezeten en middels een monoloog zijn speelwijze opgelegd.

Avsaroglu zag met name Teixeira uitblinken. Zijn twee assists waren ook geen verrassing voor de clubwatcher van de NOS. Hij zag de smaakmaker veel Berghuis zoeken en vinden en was onder de indruk. Volgens Vermeulen slecht nieuws voor Orkun Kökcü, die zijn basisplaats plots kwijt lijkt te zijn. Grueter beaamt dit: "Hij heeft z'n kans gekregen en niet gepakt. Zeer teleurstellend wat hij heeft laten zien, te weinig energie en te weinig overtuiging." Volgens Grueter zijn de prestaties van Advocaat ongekend. "Als Feyenoord langzaam toegroeit naar het niveau van vorig jaar en ik denk dat dat kan. Want Spajic debuteerde ook prima, Senesi is een uitstekende verdediger Bijlow een prima keeper. Als dit allemaal heel blijft en ze luisteren naar de trainer, dan is Feyenoord wat mij betreft écht een titelkandidaat."

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord laat zien een titelkandidaat te zijn

0 stemmen

Discussieer mee! 40 reacties

Gast8627998405

Je plaatst een bericht als Gast8627998405