PSV-speler gespaard: 'Dat vind ik echt onbegrijpelijk'

PSV-speler gespaard: 'Dat vind ik echt onbegrijpelijk'

4 reacties 4
Bron: NPO
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt na een 2-4 zege op Excelsior de wedstrijd tegen Atletico Madrid én PSV thuis. De Eindhovenaren staan soeverein aan kop met 13 gespeeld 13 gewonnen. Mocht PSV winnen van Feyenoord is het gat tien punten. In de NOS Voetbalpodcast van de NPO gaan Avsaroglu en Elshoff op de actualiteiten in.

Avsaroglu denkt niet dat als PSV wint in de Kuip de ploeg van Bosz ook direct kampioen gaat worden: "Ik geloof niet dat met een zege zondag het seizoen gespeeld is. Daar vind ik Feyenoord te goed voor. Ik zie Feyenoord in de tweede seizoenshelft, zoals wel vaker bij elftallen van Slot, heel weinig punten verspelen." Jan Roelfs vindt dat PSV ook tegen FC Twente nog steeds niet getest is in de nationale competitie. "Is PSV getest tegen tien man, ook weer niet echt. In de competitie dan."

In de wedstrijd tussen FC Twente en PSV was een bijzonder moment. Scheidsrechter Allard Lindhout leek Bakayoko een tweede gele kaart te geven. Op het laatste moment bedacht Lindhout zich en zo kan Bakayoko wel spelen in de topper tegen Feyenoord: "Het was een heel raar moment. Als je ziet dat de overtreding wordt gemaakt, hij grijpt naar zijn broekzak. Hij wil hem geel geven, maar het feit dat hij het niet doet is heel raar. Dat vind ik echt onbegrijpelijk. Hij vindt het geel waard, maar op het moment dat hij hem wil geven lijkt hij te denken, hij heeft al geel hiervoor stuur ik hem er niet af." Volgens Avsaroglu dus een bizarre bislissing.

Daar gaat Jeroen Elshoff dus niet in mee. "Dit gebeurt toch veel vaker, maar nu ligt de focus er op vanwege de wedstrijd volgende week. Ik vond overigens dat hij hem zeker had kunnen trekken want het was heel opzichtig. Maar ik denk niet dat het komt omdat het volgende week Feyenoord - PSV is, maar wel een afweging of het een tweede geel is."

Lees ook