OVERZICHT | Berghuis kan als invaller gelijkspel niet voorkomen

Een aantal Feyenoorders is opgenomen in een nationale selectie voor interlands tijdens de komende break van begin oktober 2020. In dit bericht een overzicht. * Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd. Steven Berghuis (Nederlands elftal) Steven Berghuis kreeg zondagavond zo'n twintig minuten speeltijd bij het Nederlands elftal. De Feyenoorder begon op woensdag nog in de basis tegen Mexico (0-1 nederlaag), maar begon tegen Bosnië en Herzegovina op de bank. Na zijn sterke invalbeurt kreeg Oranje plots - mede door de inbreng van Berghuis - meerdere kansen. Gescoord werd er niet in het Nations League-duel: 0-0. Woensdag 7 oktober Nederland – Mexico 0-1 Zondag 11 oktober Bosnië en Herzegovina – Nederland 0-0 Woensdag 14 oktober (20:45 uur) Italië – Nederland Orkun Kökcü (Turkije) Turkije speelde zondagavond zonder Orkun Kökcü gelijk tegen Rusland: 1-1. Woensdag was de Feyenoord-middenvelder vanaf de bank nog getuige van een doelpuntenfestijn. Duitsland en Turkije maakten er toen in Keulen een waar spektakelstuk van, met een eindstand van 3-3. Woensdag 7 oktober Duitsland – Turkije 3-3 Zondag 11 oktober Rusland – Turkije 1-1 Woensdag 14 oktober (20:45 uur) Turkije – Servië Róbert Bozeník (Slowakije) Róbert Bozeník had een basisplaats in de Nations League-wedstrijd van Slowakije tegen Schotland. Als spits stond hij ruim 75 minuten op het veld, maar het doel werd niet gevonden door de aanvaller van Feyenoord of een van zijn landgenoten. Schotland scoorde wel en zegevierde met 1-0. Slowakije plaatste zich eerder in de week wel voor de finale van de EK-play-offs en hield zo zicht op deelname aan het EK. Donderdag 8 oktober Slowakije – Ierland 0-0 (wns) Zondag 11 oktober Schotland – Slowakije 1-0 Woensdag 14 oktober (20:45 uur) Slowakije – Israël