'Basisplaats lijkt zeker voor Feyenoordaanwinst'

'Basisplaats lijkt zeker voor Feyenoordaanwinst'

Bryan Linssen maakte deze zomer de overstap van Vitesse naar Feyenoord. Of de aanvaller echt de beoogde versterking voor de Rotterdammers is moet nog blijken, maar als er een moment is om jezelf te laten zien, is dit het wel.


Op dit moment is er op de linksbuiten positie namelijk niet tot nauwelijks concurrentie. Luis Sinisterra is nog herstellende van zijn blessure, Ridgeciano Haps is weer linksback nadat hij door het vertrek van Sam Larsson even op linksbuiten was beland en ook de jonge Duitser Christian Conteh kampt met een blessure. Vanmiddag in de oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund en Duisburg krijgt Linssen dus hoogstwaarschijnlijk de kans van Advocaat om zich van zijn beste kant te laten zien.

De 29-jarige buitenspeler kan in ieder geval alvast rekenen op lovende woorden van zijn trainer in het AD: 'Linssen kan gewoon een ratje zijn, hij moet straks zijn doelpuntjes meepikken en assists afleveren. Dat heeft hij in zich.' aldus Dick Advocaat. Maar ook zelf heeft hij alle vertrouwen in een goede periode bij Feyenoord. 'Ik werk altijd hard, ik kan voor het doel van de tegenstander zakelijk zijn. Ik ga de duels aan, kan aardig koppen. Ik denk dat ik bij deze club pas.'

Feyenoord oefent vanmiddag tegen Borussia Dortmund en Duisburg en dinsdag wachten Arminia Bielefeld en HSV voor een oefenduel met de Rotterdammers.

Discussieer mee! 56 reacties

Gast6931566526

Je plaatst een bericht als Gast6931566526