Schouten groeit in Bologna: 'Feyenoord is nooit geweest'

Schouten groeit in Bologna: 'Feyenoord is nooit geweest'

Rotterdammer Jerdy Schouten maakt als grande Schouten indruk bij Bologna in Italië. De middenvelder die afgelopen zomer verhuisde van Excelsior naar Italië vraagt zich af hoe het kan dat Rotterdamse spelers niet vaker bij Feyenoord uit komen.


Van Basten opperde het al eens, doelend op Denzel Dumfries, hoe kan het dat goede spelers uit Rotterdam vaak niet bij Feyenoord spelen. Los van Dumfries zijn natuurlijk ook Marten de Roon en Jerdy Schouten voorbeelden van Rotterdamse spelers die niet bij Feyenoord terecht komen. ‘Ik weet niet wat ik hiervan moet zeggen’, reageert Schouten in gesprek met Voetbal International.

Schouten vindt het opvallend, maar weet niet of hij voor Feyenoord gekozen had. ‘We hebben allemaal wel wat met de club, denk ik, alleen is het er nooit van gekomen. Dan vind ik het toch mooi te zien dat ieder op zijn eigen manier goed is terechtgekomen. Carrières zijn niet te voorspellen. We kunnen nu wel over Feyenoord speculeren, alleen zijn ze nooit geweest. En stel dat het wél zo was, dan weet ik niet of ik wel had gewild. Het moet allemaal maar net goed passen en ik had het geluk dat het zo was bij Telstar, Excelsior en nu Bologna.’

Lees meer over:

Discussieer mee! 84 reacties

Gast84618414

Je plaatst een bericht als Gast84618414