'Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht'

'Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht'

26 reacties 26
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist gisteren de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen niet te winnen. In de eigen Kuip kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

In Rondje Eredivisie van Voetbal International blikken Martijn Krabbendam en Marco Timmer terug op de wedstrijd. Ook wordt er gekeken naar de versterkingen. 'Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht', zegt Krabbendam in Rondje Eredivisie van Voetbal International, waarvan het item is geplaatst op de website van Voetbal International. 'Er wordt wel eens gekscherend gezegd bij Feyenoord hebben ze ingebroken in de computers bij ons uit Eindhoven want we zijn met dezelfde spelers bezig.'

Krabbendam ziet momenteel wel verschillen tussen Feyenoord en PSV wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers. 'Het verschil is gewoon de daadkracht, het geld, en misschien ook wel een beetje het risico. PSV durft gewoon dat te doen met het oog op de Champions League. Dat willen ze halen. Ze zijn niet bang om door te pakken.' PSV kan zich nog plaatsten voor de groepsfase van de Champions League.

Lees ook