'Ik denk dat Justin Bijlow uiteindelijk de beste is'

'Ik denk dat Justin Bijlow uiteindelijk de beste is'

13 reacties 13
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem is niet zo te spreken over het Nederlands elftal en hoe er wordt omgegaan met de pers. Maar ook spelers moeten het ontgelden na een slechte wedstrijd of worden opgehemeld zonder een minuut goed te hebben gespeeld, dat schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. Ook Ronald Koeman die eerder Brian Brobbey bekritiseerde lijkt ineens omgeslagen en was vol lof over allerlei spelers. 

Toch vindt Van Hanegem dat hij niet moet doorslaan. Zo maakte Bart Verbruggen een blunder, die uiteindelijk werd afgekeurd door buitenspel, maar moet Koeman dat niet gaan bagatelliseren. "Het blijft toch zoeken onder de lat bij ons, want na Mark Flekken is ook Verbruggen nog geen zekerheidje gebleken. Ik denk dat Justin Bijlow uiteindelijk de beste is." 

Ook het middenveld valt nog genoeg aan te verspijkeren. De Kromme denkt dat Jerdy Schouten er goed inzit en zeker kans maakt om naast Frenkie de Jong te spelen op het Europees Kampioenschap. "Maar dat kan Mats Wieffer ook, hoor. Die schrijven ze al snel weer af, maar dat is onzin."

Lees ook