'Feyenoord-verdediger op lijstje van Olympiakos'

'Feyenoord-verdediger op lijstje van Olympiakos'

Frank Arnesen maakte gisteren bekend dat Feyenoord bezig is om de aflopende contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen. Ook zijn de Rotterdammers aan het bekijken of Özyakup en Ié nog een jaar gehuurd kunnen worden. Echter zijn er wel kapers op de markt: zo is het Griekse Olympiakos geïnteresseerd in Edgar Ié. Dat meldt het Griekse Sport24 vandaag.


De Portugese international heeft bij Trabzonspor nog een contract tot 2022 en het is nog onduidelijk of Trabzonspor de speler volgend jaar wil uitlenen of zelfs verkopen. Zowel Feyenoord als Olympiakos zijn in de markt voor de verdediger, maar de Grieken willen wel eerst dat een andere centrale verdediger de club verlaat voordat er een nieuwe gehaald wordt.

Olympiakos staat 1e in de Griekse Super League, met 7 punten voorsprong op PAOK Saloniki, de nummer 2. Echter is het nog onduidelijk of de Griekse topclub volgend jaar op het hoogste niveau zal blijven spelen. Doordat de club in 2015 een wedstrijd tegen Atromitos heeft omgekocht, vreest de club voor een zware straf die kan leiden tot verbanning naar het tweede niveau van Griekenland.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord moet er alles aan doen om Ié volgend jaar opnieuw te huren

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast5689855140

Je plaatst een bericht als Gast5689855140