UPDATE | Zaakwaarnemer Ejuke ontkent gesprekken met Marseille

UPDATE | Zaakwaarnemer Ejuke ontkent gesprekken met Marseille

Feyenoord wordt de laatste weken steeds meer in verband gebracht met de mogelijke interesse in de Nigeriaanse Chidera Ejuke van SC Heerenveen. Naast Feyenoord zouden ook Ajax en Olympique Marseille interesse hebben in Ejuke.


Laatstgenoemde is volgens het Nigeriaanse Score Nigeria bereid om een bedrag van tien miljoen euro te bieden op de aanvaller. Dat zou een winst zijn van acht miljoen euro voor de Friezen. Het medium schrijft dat de Franse club in de afgelopen winter transferperiode al acht miljoen euro overhadden voor de Nigeriaan.

Een bron dichtbij de speler vertelt aan het medium dat Ejuke aan belangstelling niet te klagen heeft. "Er is veel interesse voor Chidera in heel Europa, maar Marseille gaat wel aan kop. Ze volgen hem al een aantal maanden en zijn overtuigd dat hij het miljoenenbedrag waard is."

De aanvaller scoorde dit seizoen 10 doelpunten in 29 wedstrijden en gaf 6x een assist.

UPDATE 24-05 15:49
Na het nieuws over het miljoenenbedrag dat Olympique Marseille over zou hebben voor Ejuke, heeft de zaakwaarnemer van Ejuke (Atta Aneke) contact opgenomen met het Nigeriaanse medium Score Nigeria. Hij heeft gezegd dat hij met 'meerdere clubs waaronder Franse clubs' in gesprek is, maar niet met Olympique Marseille.

Lees meer over:

Discussieer mee! 97 reacties

Gast7023448822

Je plaatst een bericht als Gast7023448822