Spelmaker hoopt op medewerking: 'Anders zit ik hier tot m'n 35e'

Spelmaker hoopt op medewerking: 'Anders zit ik hier tot m'n 35e'

Heerenveen haalde in de zomer van 2019 Joey Veerman op in Volendam. De middenvelder kiest graag zijn eigen pad en laat zich niet gek maken. Veerman lijkt na een jaar in een half afgemaakte eredivisie alweer toe te zijn aan de volgende stap, zo onderzocht FR-Fans.nl. Fox Sports' Fresia ging naar Heerenveen voor een interview met Joey Veerman en td Gerry Hamstra.


Hamstra geeft aan dat er geen enkel contact is geweest tussen de club Heerenveen en Feyenoord. De club uit Friesland heeft geen direct liquiditeitsprobleem, maar lijkt afhankelijk te zijn van verkopen voordat er geïnvesteerd kan worden. Feyenoord nam wel al contact op met de zaakwaarnemer van Veerman, iets waar de Feyenoord-fan direct van begint te lachen. Hij vindt zelf dat hij wel toe is aan een volgende stap: "Ja, dat denk ik wel. Men zei een jaar geleden ook toen ik van Volendam kwam dat ik misschien een jaartje op de bank zou zitten, maar ik stond na één week al in de basis. Dat moet je zelf laten zien."

De middenvelder blaakt van het zelfvertrouwen, maar hoopt niet dat Heerenveen niet hoger vraagt dan 4 miljoen: "Gerry zei laatst voor de grap tien miljoen dat hoop ik niet, anders zit ik hier tot m'n 35e en dat is ook niet de bedoeling." Toch lijkt de wens van Joey Veerman daarmee in te gaan tegen de wensen van oud-voorzitter Riemer van der Velde. De norse Fries beweert namelijk dat Veerman al veel te duur zou zijn voor Feyenoord. Dit zei de op het oog slecht geïnformeerde Van der Velde in de Sportcast van Omrop Frysland. De voormalig sportbestuurder denkt dat de Rotterdamse club met een lege portemonnee moet winkelen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 26 reacties

Gast4535134482

Je plaatst een bericht als Gast4535134482