'Stadion Feijenoord in zwaar weer'

'Stadion Feijenoord in zwaar weer'

De thuishaven van Feyenoord, De Kuip, gaat een zware periode tegemoet en zal naar alle waarschijnlijkheid de hulp van Gemeente Rotterdam nodig hebben. Zo meldt het Algemeen Dagblad op de website. Dit om de huidige coronacrisis te kunnen overleven.


Alle steunmaatregelen van het Rijk zullen worden gebruikt om te overleven. 'Een verzoek aan de gemeente om te helpen de tijd te overbruggen totdat alles weer in een normaal vaarwater is terechtgekomen, wordt niet uitgesloten. Een dergelijk verzoek zullen we serieus beoordelen en overwegen indien het voortbestaan van Stadion Feijenoord in het geding is', staat in de brief van de directie van Stadion Feijenoord.

Niet alleen het huidige stadion, maar ook het toekomstige stadion lijdt onder de huidige crisis. Één van de getroffen partijen, de stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas, die de bouwgrond verwerft, heeft ‘hinder bij het rond krijgen van de financiering. 'Er is een pakket van maatregelen samengesteld waarbij een beperkte bancaire financiering een noodzakelijke verwerving mogelijk maakt. Diverse private partijen verlenen een krediet of staan garant voor de geplande investeringen van de stichting.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 29 reacties

Gast4752597131

Je plaatst een bericht als Gast4752597131