Transfer op komst?: 'Ik denk dat je blij moet zijn met 15 miljoen'

Transfer op komst?: 'Ik denk dat je blij moet zijn met 15 miljoen'

Feyenoord blijft maar winnen. Er lijkt geen rem te zitten op de ploeg van Dick Advocaat. Bij de wekelijkse podcast van lokale omroep RTV Rijnmond wordt het wel en wee van onder andere Feyenoord besproken.


PEC Zwolle leek op weg naar een resultaat maar Feyenoord wist orde op zaken te stellen en ging met een 3-4 zege terug naar Rotterdam. Toch verloor Feyenoord met Sinisterra één van de belangrijkste aanvallers dit seizoen: “Er wordt gevreesd voor een kruisband blessure, dus dat is einde seizoen”, aldus Sinclair Bischop. De journalist spreekt van een aderlating voor Feyenoord want: “Dan moet je terugvallen op Larsson, waarvan je weet dat hij een stuk minder is. Ook al was het gisteren niet slecht, maar hij speelde een anonieme wedstrijd.”

Die andere buitenspeler, Berghuis, van afgelopen zondag liet zich nadrukkelijk zien met twee goals en een assist. Ruud van Os was dan ook onder de indruk van de Feyenoorder: “Ik denk dat hij bezig met z’n laatste maanden in de Kuip. In deze vorm gaat hij mee naar het EK. Misschien geen basisspeler, maar wel international.” Een precieze prijs durven de heren niet te geven maar Bischop durft wel een schatting te maken. “Ik denk dat je blij moet zijn met 15 miljoen. Hij is achter in de twintig en al een keer mislukt in het buitenland. We kunnen niet de vergelijking maken met PSV en Ajax.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 85 reacties

Gast9067500892

Je plaatst een bericht als Gast9067500892