Toornstra baalt van tegengoals: 'En dan ook nog eens uit een corner, zonde...'

Toornstra baalt van tegengoals: 'En dan ook nog eens uit een corner, zonde...'

Ook Jens Toornstra kon weer juichen vandaag. Na een belangrijke goal voor de winterstop tegen FC Utrecht, brak hij vandaag de ban met de bevrijdende 1-1 tegen Heracles Almelo. Rijnmond sprak na afloop met de Leiderdorper.


Toornstra was blij met de tweede helft van zijn ploeg: 'Het eerste gedeelte van de tweede helft voelde goed, hadden we de spirit te pakken. We gingen aanvallender spelen en dat ligt mij beter. Gelukkig zien we dat terug in de uitslag. We zeiden net nog tegen elkaar dat het jammer is dat we Heracles toch het gevoel hebben gegeven dat er nog wat te halen viel na de 1-3. En dan ook nog eens uit een corner, zonde... Positieve daarna is dat we knokken tot het einde'.

'Het resultaat geeft vertrouwen', gaat de aanvallende middenvelder verder. 'In de eerste helft lukte het nog niet, het tempo was te laag. We werden niet weggespeeld, wat eerder nog wel eens voorkwam. Goed, het niveau van de mindere helft moet steeds hoger worden. Het wordt tijd dat dat snel gaat gebeuren'.

En zo kan Feyenoord toch weer omhoog kijken: 'We gaan ervoor. The only way is up. Je voelt dat we niet zomaar het kaas van de brood laten eten. We blijven als ploeg ervoor spelen, in de tweede helft uiteindelijk met goed voetbal'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 10 reacties

Gast3047217526

Je plaatst een bericht als Gast3047217526