Berghuis: 'We hebben het tactisch omgezet in de rust

Feyenoord wist vanavond met 2-3 te winnen bij Heracles Almelo. De Rotterdammers keken bij rust nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar wisten kort na de rust de achterstand om te buigen tot een 1-3 voorsprong. In de slotfase deed Heracles Almelo nog iets terug door een wonderschoon doelpunt van Rossmann, die namens Heracles ook de 1-0 maakte. Na afloop was Steven Berghuis blij met de manier waarop Feyenoord uit de rust kwam. 'We hebben het tactisch omgezet in de rust, door onze backs iets lager te zetten en met diepte te komen rondom Nicolai. Dan komt Jens ook in zijn kracht en dat zie je ook bij de eerste goal. Soms komen bepaalde dingen niet uit en dan kan een kleine omzetting een groot verschil maken.' Feyenoord leek de punten in de tas te hebben, maar in de slotfase kwam Heracles nog terug door weer een doelpunt uit een corner. Berghuis maakt zich daar wel zorgen over. 'In de slotfase wordt het nog wel vervelend doordat zij terugkomen, ik denk dat zij onze verdedigende corner goed hebben geanalyseerd en daar moeten we naar kijken', vertelt Berghuis tegenover FOX Sports.