Advocaat: 'Ik liep continu te zeuren tegen hem'

Feyenoord won zondagmiddag met 1-2 van FC Utrecht. De Rotterdammers scoorden twee prachtige doelpunten en sluiten door de overwinning weer bovenin aan. 'Gedurende de wedstrijd was het een strijd van twee ploegen die ontzettend graag wilden winnen', aldus Advocaat in gesprek met FOX Sports. 'Dan maken we een prachtige tweede goal. Daarna hebben we nog momenten gehad om 1-3 / 1-4 te maken.' Advocaat geeft toe dat hij niet tevreden was in de eerste helft. 'Ik was niet helemaal tevreden in de rust, dat heb ik zo ook verteld.' Over Orkun Kökcü was de trainer van Feyenoord lovend. 'Die ontwikkelt zich natuurlijk geweldig. Ik liep continue te zeuren tegen hem, dat hij ook ging scoren. Dus een beetje gelukkig. Het was echt een wereldgoal.'