Feyenoord bij het Red Bull concern?: 'Dan kom je ook in hun geldstroom'

Feyenoord bij het Red Bull concern?: 'Dan kom je ook in hun geldstroom'

Voetbalpraat is de talkshow die tevens als Podcast wordt uitgezonden. Kenneth Perez, Valentijn Driessen en Freek Janssen bespreken de actualiteiten van de eredivisieclubs. Feyenoord wist niet te winnen van Vitesse onder de bezielende leiding van Dick Advocaat. De trainer die er mee ophoudt aan het einde van het seizoen. Kenneth Perez vindt dat Feyenoord moet kijken naar de organisatie van Red Bull Salzburg: "Ik zou het heel leuk vinden als zij daarin zouden zoeken."


Valentijn Driessen weet niet of Arnesen genoeg lef heeft en de club daar klaar voor is: "Vooralsnog is Frank niet de grote avonturier met het binnenhalen van andere mensen. Ik zou het wel interessant vinden als zoiets op het pad komt van Feyenoord, veel beter dan een Slutsky." Kenneth Perez denkt dat dit het ideale moment is voor Feyenoord: "Het is nu een puinhoop. Het is mooi als Arnesen nu zegt; het old boys netwerk daar stoppen we nu mee, iemand die schoon schip maakt. Ik vind dat Feyenoord daar juist aan toe is."

Milan van Dongen oppert het volgende hersenspinsel: "Is het niet een idee om je aan te sluiten bij het Red Bull netwerk?" Waar Valentijn Driessen op reageert: "Dan kom je ook in hun geldstroom. Maar je moet alleen wel er voor zorgen dat je baas in eigen huis blijft en dat is met Red Bull onmogelijk."

Lees meer over:

Discussieer mee! 53 reacties

Gast5827254921

Je plaatst een bericht als Gast5827254921