'Het is pijnlijk hoeveel mensen nee zeggen tegen Feyenoord'

'Het is pijnlijk hoeveel mensen nee zeggen tegen Feyenoord'

Het is crisis bij Feyenoord, een twaalfde plek op de ranglijst, een ad-interim directie en sinds vandaag ook geen hoofdtrainer meer. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel waren bij het programma BEAU aangeschoven om de club die volledig in brand lijkt te staan te bespreken. Op de zender RTL 4 ging Beau van Erven Dorens met de journalisten en met Jan-Joost van Gangelen in gesprek.


In navolging van Voetbal International zeggen de journalisten van Rijnmond ook: "Dick Advocaat gaat benaderd worden door Feyenoord en hij gaat het natuurlijk ook doen, hij heeft niks te verliezen" aldus van Eersel en Bischop. Sinclair Bischop hekelt met name de wedstrijdinstelling bij Feyenoord: "We waren in Bern, met 2.500 fans en we kregen helemaal niks voorgeschoteld. Dat kan gewoon niet." De bus van Feyenoord werd opgewacht na de nederlaag in Amsterdam. Van Eersel vond daar het volgende van: "Eigenlijk hoort daar een beleidsbepaler van Feyenoord te staan." Hoe het met de club nog goed moet komen weet Van Eersel wel: "Het belangrjikste is dat er bestuurlijk orde op zaken wordt gesteld. Nu zitten daar interimmers, maar daar moeten natuurlijk permanente mensen komen te zitten."

De journalist ziet wel een verontrustende tendens rondom de Rotterdamse club: "Het is pijnlijk hoeveel mensen nee zeggen tegen Feyenoord." Ook die hard fan en minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen gaat de situatie bij de club aan het hart en heeft één hoop voor een nieuwe trainer. "Het maakt me niet uit of het trainer met Feyenoordverleden is, of uit het buitenland, als het maar een goede trainer is, dat hebben we nu echt nodig."

Lees meer over:

Discussieer mee! 77 reacties

Gast2166871552

Je plaatst een bericht als Gast2166871552