'Ik dacht dat het een grap was, maar niet dus'

'Ik dacht dat het een grap was, maar niet dus'

Donderdagmiddag werd bekend dat Dinamo Tbilisi, de tegenstander van Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League, volgende week in de wedstrijd tegen Feyenoord geen supporters mag toelaten vanwege een straf van de UEFA.


Deze straf heeft ook gevolgen voor de supporters van Feyenoord. Een aantal supporters hadden al kaarten en een vliegticket voor volgende week. ''Ik dacht dat het een grap was, maar niet dus", aldus Jan van Hoven tegen RTV Rijnmond. "Direct toen we hoorden dat het Azerbeidzjan of Georgië zou worden, hadden we geboekt. Want Azerbeidzjan zouden we met de trein vanaf Tbilisi kunnen doen. We gaan nog wel een mooie vakantie tegemoet, maar het is wel zuur."

Jan hoopt dat Feyenoord nog wat kan doen tegen de gemaakte kosten van de supporters die al een kaartje hadden aangeschaft. ''Want wij kunnen er echt niks aan doen."

Lees ook

UEFA straft Dinamo Tbilisi

De UEFA heeft Dinamo Tbilisi een straf van één Europese thuiswedstrijd zonder publiek opgelegd. Dat betekent dat er bij het duel met Feyenoord volgende week donderdagavond (15 augustus) geen publiek aanwezig mag zijn. De kaartverkoop voor...

Discussieer mee! 8 reacties

Gast1450112584

Je plaatst een bericht als Gast1450112584