Kritiek op Feyenoorder: 'Komt gewoon te kort op alle facetten'

Feyenoord leek zondagmiddag lange tijd te gaan verliezen, maar in de blessuretijd maakte de Rotterdammers toch gelijk. 'Precies wat zich in de voorbereiding al openbaarde, dat trekt zich nu door in de eerste wedstrijd van de competitie', aldus Martijn Krabbendam tegen Voetbal International. 'Je merkt wel dat er opluchting heerst dat er niet verloren is van Sparta.' De Rotterdammers hebben veel blessuregevallen en moest dus spelen met veel jongelingen in de basis. 'Je moet niet vergeten dat Feyenoord niet in zijn beoogde opstelling speelt', aldus de Feyenoord-watcher van Voetbal International. 'Er is nog best wat kwaliteit, maar dan moet je de kansen die je krijgt wel benutten.' Aanvaller Dylan Vente speelde een ongelukkige wedstrijd. De jongeling kreeg in het begin van de eerste helft een grote kans op de 1-0, maar miste de bal. 'Het is wel gebleken dat Dylan Vente ontzettend zijn best doet als spits, maar gewoon te kort komt op alle facetten die worden gevraagd als spits van een topclub.'