Krabbendam fileert Van Geel: 'Als je dat geweldig achterlaten vindt...'

Krabbendam fileert Van Geel: 'Als je dat geweldig achterlaten vindt...'

Bij het programma Voetbalpraat op Fox Sports zijn Mark van Rijswijk, Milan van Dongen, Martijn Krabbendam en Sjoerd Mossou aangeschoven om over de eredivisie te praten. De heren geven hierin een voorspelling van het te verwachten seizoen van onder andere Feyenoord. Krabbendam begint daarin met: “De situatie is natuurlijk niet rampzalig want met dit Feyenoord word je ook gewoon derde, maar je wil wat meer.”


Sjoerd Mossou is het daar niet mee eens: “Kwalitatief gezien hebben ze de derde selectie, maar als je kijkt naar de onrust die daar heerst dan kan dat z’n weerslag hebben op het elftal. Dan hebben ze met Jaap Stam ook nog een onervaren trainer…” Krabbendam is met name te spreken over de inbreng van jeugdspelers in de oefenwedstrijden: “Zo’n Burger die wat laat zien, Kökcü die wat laat zien dat zijn de mensen waar ze het van moeten hebben. Een kinderhand is snel gevuld, maar zo is het wel gewoon.”

Krabbendam ziet dat bij Feyenoord het chagrijn groot is geworden door het kampioenschap van twee jaar geleden. “Het is vervelend dat je twee jaar geleden kampioen was, toen was het moment daar om die aansluiting te vinden, toen kwam er geld binnen. Toen is er geïnvesteerd, maar die spelers hebben niet gebracht wat er van verwacht werd en dat geld kan je maar één keer uitgeven.” De clubwatcher heeft dan ook geen goed woord over voor de vertrokken Van Geel: “Ik hoorde Martin van Geel laatst zeggen dat hij Feyenoord geweldig heeft achter gelaten. Nou als je inderdaad niet in de piramide gaan knap vindt, geen waarde op het veld creëren, je jeugdspelers hebben geen ritme, geen geld in kas. Als je dat geweldig achterlaten vindt...”

Lees meer over:

Discussieer mee! 209 reacties

Gast7990843071

Je plaatst een bericht als Gast7990843071