'Van Hanegem ziet wel wat in komst Willem Janssen'

'Van Hanegem ziet wel wat in komst Willem Janssen'

Er moet nog een hoop gebeuren bij Feyenoord. De Rotterdammers spelen een slechte voorbereiding en verdedigend lijkt het allemaal niet best. Zo ging gisteren Sven van Beek weer hopeloos in de fout bij de 0-1. Dat zag ook Willem van Hanegem.


"Gisteren maakte Sven van Beek zo'n grote fout, zó stuntelig dat je denkt: waarom heeft Feyenoord de afgelopen jaren geen betere verdedigers gevonden of opgeleid? Van Beek zat een paar jaar geleden dicht tegen Oranje aan. Die is dus niets beter geworden. Hoe kan dat?", dat vraagt Van Hanegem zich af in zijn column in het Algemeen Dagblad

Van Hanegem ziet het met lede ogen aan, Theo van Duijvenbode vroeg aan de Kromme of hij nog een goede verdediger voor Feyenoord wist. Van Hanegem zou Willem Janssen graag bij Feyenoord zien. Ook al is hij 33, hij gaat er vol voor en is voetballend goed. Toch ziet hij ook positieve dingen. Zo is volgens het Nouafal Bannis nu al verder dan Dylan Vente. Echter krijgt de spits met de huidige verdediging geen bespeelbare bal.

Van Hanegem gaat ook nog in op de mogelijke investeerders uit Amerika, hij betwijfelt of dat gaat helpen. "Welnee, die willen alleen maar winst maken. Laat de Vrienden van Feyenoord zelf geld bij elkaar halen. Dan kunnen we weer kampioen worden, hoor. Ondertussen hoor ik dat Feyenoord misschien wel Steven Berghuis gaat verkopen. In deze voorbereiding maakt hij een positieve indruk op me. Je beste speler nu verkopen zou een verkeerd signaal zijn."

Lees meer over:

Discussieer mee! 65 reacties

Gast9779839241

Je plaatst een bericht als Gast9779839241