'Middenvelders maken indruk ondanks nederlaag'

'Middenvelders maken indruk ondanks nederlaag'

Leroy Fer mocht weer aanschuiven voor de camera van Fox Sports, deze keer als contractspeler van Feyenoord. Na de verloren wedstrijd tegen Southampton mocht Fer toch met een kleine glimlach aantreden, na veel blessureleed maakte hij een uur vol.


De middenvelder over zijn progressie: “Nu 60 minuten, we maken steeds stappen, en volgende wedstrijd kan ik hopelijk nog langer blijven staan. Ik zit nu op 75% en er moet zeker nog wat bij om 90 minuten te kunnen maken.” Toch was Fer vandaag niet tevreden over het optreden van zijn team: “We krijgen drie tegengoals die niet hoeven, foutje van Sven en een foutje van mij op het middenveld. Ik denk dat we ondanks de nederlagen elkaar steeds beter leren kennen.”

Fer vormde samen met Burger vandaag het middenveld en speelde voor het eerst 90 minuten voor Feyenoord 1. “Heel blij mee, maar wel moe gestreden”, aldus de jeugdspeler. Ik heb ten opzichte van vorig jaar echt stappen gemaakt, ik heb het gevoel dat ik er steeds dichter tegenaan komt te zitten.” Burger speelde met veel bravoure en leek al jaren in de basis te hebben gestaan. Toch is de middenvelder zelfbewust: “Nu is het aan mij om de volgende stap te zetten.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 47 reacties

Gast7976617060

Je plaatst een bericht als Gast7976617060