Jørgensen: 'Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties'

Jørgensen: 'Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties'

Nicolai Jørgensen is terug bij Feyenoord. Waar velen verwachtte dat hij zou vertrekken heeft de spits juist zijn contract bij de Rotterdammers verlengd. Jørgensen begint met een aangepast trainingsprogramma om van zijn knieblessure af te komen.


Jørgensen verwacht niet lang uitgeschakeld te zijn, zijn knie is vooral wat geïrriteerd. Jørgensen besloot in de zomer in gesprek te gaan met Feyenoord. "Ik sprak met de club en vertelde ze dat ik blij was bij de club. Ik zag geen reden om te vertrekken. Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties. Ik wil de club terugbetalen", aldus Jørgensen tegenover RTV Rijnmond.

Feyenoord wil ondanks een minder royale bankrekening zolang mogelijk aansluiting te houden met Ajax en PSV. Jørgensen weet dat het vooral op chemie aankomt en ziet de versterkingen bij Feyenoord als een vooruitgang. Ook de samenwerking met Jaap Stam ziet hij als positief. “De strategie van Stam heeft voordelen voor aanvallers. Stam zit overal bovenop. Dat hadden we denk ik nodig. Hij legt wat meer nadruk op de details."

Lees meer over:

Discussieer mee! 81 reacties

Gast6609920783

Je plaatst een bericht als Gast6609920783