Krabbendam: 'Ik verwacht dat de club hem zal verkopen'

Krabbendam: 'Ik verwacht dat de club hem zal verkopen'

Feyenoord is onderweg naar Oostenrijk voor het trainingskamp dat tot en met zaterdag 13 juli duurt. Tijdens dit trainingskamp zal clubwatcher Martijn Krabbendam aanwezig zijn namens Voetbal International. De 33 namen die mee zullen gaan zijn vandaag bekend gemaakt en op laatste moment werd daar ook nog kersverse aanwinst Liam Kelly aan toegevoegd. Wie er in ieder geval nog niet bij zal zijn is Renato Tapia die met zijn Peru de finale van de Copa America van Brazilië verloor. Andere oud-bekende Leroy Fer is wel aanwezig en ook Steven Berghuis is nog steeds speler van Feyenoord. Krabbendam gaat op VI.nl verder in op de vermeende transfersubjecten van Feyenoord.


Over de aanwezigheid van Fer is Krabbendam duidelijk: “Feyenoord neemt hem natuurlijk niet voor niks mee. Ze nemen hem niet mee om tijd in hem te investeren en hem dan vervolgens naar een andere club te laten gaan. Tuurlijk is de intentie om met hem in zee te gaan, maar hij moet het nog wel laten zien.” De journalist geeft hiermee aan dat de voormalig international niet door fitheidstesten is gekomen en nu Stam moet zien te overtuigen, alsmede fitter te worden. Krabbendam weet in ieder geval dat één middenvelder gaat vertrekken: “Ik denk niet dat Tapia gaat terugkeren bij Feyenoord, ik verwacht dat de club hem zal verkopen.”

Stylist Steven Berghuis heeft in het verleden aangegeven dat hij niet onwelwillend tegenover een vertrek staat. Volgens Krabbendam heeft Berghuis niet zo veel te willen aangaande zijn twee jaar durende contract. Feyenoord is volgens Krabbendam niet happig op en vertrek van de beste speler maar houdt wel een slag om de arm: “Als PSV met een goed bod komt, dat hij dan gewoon weg is. Maar ja, komt dat er en wat kan PSV?”

Lees meer over:

Discussieer mee! 56 reacties

Gast9851065535

Je plaatst een bericht als Gast9851065535