UPDATE | Albers bevestigt: 'Gio staat open voor avontuur in Engeland'

UPDATE | Albers bevestigt: 'Gio staat open voor avontuur in Engeland'

Feyenoord heeft na 4 jaar trouwe dienst afscheid genomen van Giovanni van Bronckhorst. Zelf zei de trainer dat hij minimaal een jaar er tussen uit zou willen. De rust zou hij goed kunnen gebruiken na een hectische periode bij zijn Feyenoord. De coach heeft in zijn tijd vele brandjes gehad om te blussen en oogt dan ook zeer stress bestendig. Nu lijkt er echter toch een grote club uit de Premier League om zijn diensten te verzoeken, zo meldt Keith Downie journalist van Sky Sports.


Bij Newcastle United zijn ze namelijk naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdcoach sinds het aflopende contract van Rafael Benitez. Naast Giovanni van Bronckhorst zou ook Claudio Ranieri in de belangstelling staan van 'The Magpies'. Newcastle United heeft een rijke historie en is na jaren van afwezigheid weer uitgegroeid tot een stabiele Premier League club en eindigde afgelopen seizoen als 13e.

Als Van Bronckhorst in zee gaat met Newcastle United is het maar de vraag hoe de toekomst eruit ziet. Eigenaar Mike Ashley probeert Newcastle van de hand te doen.

UPDATE 20:30 uur
Zaakwaarnemer van Van Bronckhorst heeft bevestigt dat de oud-Feyenoordcoach inderdaad wel oren heeft naar een avontuur bij Newcastle United.Dat zegt hij tegen The Chronicle .

"Ik denk dat de geruchten wat vroeg komen", zegt de zaakwaarnemer tegen het medium. "Maar niemand van de club heeft nog gesproken met Gio. Ik denk dat iedere trainer in de wereld geïnteresseerd is in de Premier League. Natuurlijk zou hij bij Newcastle willen werken als die kans zich voordoet. Het is een geweldige club, maar het is aan hen voor wie ze gaan."

FR-Fans.nl mini poll

Een mooie club voor Gio?

0 stemmen

Discussieer mee! 167 reacties

Gast30033685

Je plaatst een bericht als Gast30033685