Dirk Kuyt: 'Je krijgt niet altijd wat je verdient'

Dirk Kuyt: 'Je krijgt niet altijd wat je verdient'

Feyenoord Onder 19 heeft zaterdagmiddag het kampioenschap verspilt op bezoek bij Ajax Onder 19. De Amsterdammers waren met 2-0 te sterk. Trainer Dirk Kuyt was na afloop teleurgesteld, maar vooral trots op zijn elftal.


"Ik ben erg teleurgesteld. Ik denk dat deze jongens het verdiend hadden om kampioen te worden, maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Ik moet uiteraard ook een heel groot compliment naar ze toe maken, want zij waren degene die de wedstrijd gewoon wilde spelen en er gewoon stonden. Ik ben ontzettend trots op de jongens dat ze alles hebben gegeven voor dat shirt in hele moeilijke en zware laatste weken. Maar de teleurstelling overheerst", aldus Dirk Kuyt tegenover Feyenoord TV.

Volgend Dirk Kuyt ging het voor Feyenoord vorige week zaterdag al mis. "Het is vorige week zaterdag al mis gegaan. Dan wordt je gedwongen een wedstrijd te spelen en dan moet je mentaal opstaan, Dat hebben we gedaan. Alleen al dat ze op dat veld stonden maakte me trots."

Vorige week zaterdag werd de wedstrijd al na een half uur gestaakt vanwege onrust op de tribune. Vanmiddag werd de wedstrijd bij een 0-0 stand hervat en wisten de Amsterdammers er uiteindelijk met de titel vandoor te gaan.

Discussieer mee! 133 reacties

Gast7933868995

Je plaatst een bericht als Gast7933868995