Supporters voorzien andere linksback onder Stam: 'Is wel de betere linksback van de twee'

Supporters voorzien andere linksback onder Stam: 'Is wel de betere linksback van de twee'

Tyrell Malacia kan bij Feyenoord de vaste linksback worden. Hij wil daar alles aan doen, zo vertelde hij eerder deze week aan Voetbal International. Maar hoe kijken de supporters aan tegen deze jongeling als vaste back.


Op FR-Fans.nl werd er volop gereageerd op het feit of de 19-jarige Malacia goed genoeg is voor die positie. Zo zegt Gast4562378459: "Hij is erg druistig en nog steeds geregeld verantwoordelijk voor tegendoelpunten. Haps, mits fit, is wel de betere linksback van de twee. Alleen is deze man van glas zo weinig blessurevrij helaas."
Gast7330442296 voegt daar aan toe: "Ik vind Verdonk beter in z'n spel. Hij speelt meer met zijn verstand en maakt geen domme overtredingen."

Skatje voorziet juist een andere positie voor Malacia. Namelijk als linkshalf wanneer Vilhena vertrekt. "Denkt vooruit. Die jongen heeft een goede techniek en scorend vermogen. Haps linksback en Verdonk als stand in langzaam brengen. Hopelijk wordt Haps hardglas in plaats van zachtglas. Dan moet je hem verkopen na een goed seizoen en Verdonk staat wellicht klaar om hem op te volgen. Zo zie ik het perspectief voor me."

Lees meer over:

Discussieer mee! 33 reacties

Gast2788855944

Je plaatst een bericht als Gast2788855944