Viertal kan Feyenoord verder helpen: 'Top gedaan voor een club met niet veel geld'

Viertal kan Feyenoord verder helpen: 'Top gedaan voor een club met niet veel geld'

Feyenoord doet er goed aan om Leroy Fer, Eljero Elia, Vincent Janssen en Daryl Janmaat terug te halen naar Rotterdam. Dat vinden lezers van deze site, zo blijkt uit onze poll.


Het Algemeen Dagblad wist woensdag te melden dat Feyenoord gaat inzetten op de terugkeer van de vier (voormalig) Oranje-internationals. Volgens 86 procent van de stemmers kan het viertal de nummer drie van de Eredivisie verder helpen.

Reacties
Jvg010 schrijft: "Als je deze vier en Maher kan halen dan heb je het top gedaan voor een club met niet veel geld! Janssen en Elia zijn bijna zeker goed voor 35/40 goals Fer en Janmaat gewaardeerde krachten bij hun clubs! Fer gratis en Maher gratis zou echt top zijn." Ook Top is fan van het idee en schrijft: "Laat ze maar komen ben altijd al fan geweest van deze vier spelers."

Bottenboer: "Op deze manier probeert Feyenoord een ervaren ruggegraat/as in het elftal te brengen om de zich ontwikkelende jeugd in de basis een houvast en coach te geven; onder de heersende omstandigheden een begrijpelijk beleid.In hoeverre als deze spelers die rol kunnen en willen spelen kunnen de direct betrokkenen beter beoordelen dan ik, maar de namen Janssen en Fer doen mij de wenkbrauwen fronsen."

Sanneke is kritisch. "Sorry hoor, maar je gaat toch geen 3/4 spelers zonder restwaarde terughalen? Ik ben niet direct enthousiast. Janssen zal geen genoegen met rol achter Jørgensen nemen lijkt me. Janmaat is een optie, heb niet de indruk dat er in de jeugd al iemand klaar voor is, Nieuwkoop is een goede back-up. Elia mag, maar moeten we dan niet van Larsson of Hansson af? Larsson kan op 10 maar daar hebben we Kokcü en Toornstra nog. Fer mag van mij wegblijven, te blessuregevoelig."

"We worden zo onderhand de club van 'the left-overs'", schrijft De Pyton, die de mening van Sanneke lijkt te delen. "Geen spelers kopen op basis van een bepaalde gedachtengang of speelstyle maar gewoon kijken wie kan en wie er transfervrij is? Aan de andere kant..wat moeten we anders?"Discussieer mee! 96 reacties

Gast300375823

Je plaatst een bericht als Gast300375823