'Feyenoord hoopt op rentree vier oudgedienden'

'Feyenoord hoopt op rentree vier oudgedienden'

Feyenoord moet hard aan de bak om de selectie voor volgend seizoen rond te maken. De Rotterdammers hebben zich geplaatst voor de Europa League en willen niet net als vorig seizoen al voor de poulefase worden uitgeschakeld.


Het Algemeen Dagblad pakt vanochtend uit met vier namen. Volgens het medium wil Feyenoord Leroy Fer, Eljero Elia, Vincent Janssen en Daryl Janmaat terug halen naar Rotterdam.

Feyenoord lijkt op korte termijn een technisch directeur aan te stellen, die zal er voor moeten zorgen dat het bovengenoemde viertal Feyenoord komt versterken. Janmaat heeft vorige week al aangegeven een terugkeer wel te zien zitten. Fer is transfervrij ondanks dat hij een jaar lang aanvoerder was bij Swansea City, Eljero Elia lijkt wel oren te hebben naar een terugkeer naar de Eredivisie maar heeft nog een contract in Turkije tot 2020 en Vincent Janssen moet op zoek naar een nieuwe club, nadat hij dit seizoen niet aan de bak kwam bij Tottenham Hotspur. Janssen is pas 25 maar zou de juiste keuze moeten maken in zijn carrière om een nieuwe stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling.

FR-Fans.nl mini poll

Zijn dit de namen die Feyenoord verder kunnen helpen?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 288 reacties

Gast3023171510

Je plaatst een bericht als Gast3023171510