Van Hanegem: 'Daar heeft Feyenoord geen behoefte aan'

Van Hanegem: 'Daar heeft Feyenoord geen behoefte aan'

Willem van Hanegem ziet dat er bij Feyenoord momenteel veel misgaat. Zo is er nog altijd geen nieuwe technisch directeur. De Kromme werd zelf niet benaderd door Feyenoord loopt als adviseur van FC Den Bosch aan tegen spelers van een lager niveau, toch zijn er spelers als centrale verdediger Sem Kerstens die volgens hem nog wel stappen kunnen maken.


De stap naar Feyenoord zal te groot zijn, al ziet Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad het ook niet zitten dat de Rotterdammers nog een jaar door moeten met Jan-Arie van der Heijden. "Alleen is mijn club, twee maanden nadat Martin van Geel heeft aangekondigd te vertrekken, nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. En Van Geel zelf zit nog vrolijk achter zijn bureau. Nee, dat komt niet heel professioneel over. Integendeel."

Er is echter weinig budget bij Feyenoord en het terughalen van oud-spelers is een hot item. Daarom ziet Van Hanegem een terugkeer van Leroy Fer eigenlijk wel zitten. "Zeker omdat hij pas 29 jaar is. Mensen hebben het ook over Adam Maher. Daar zou ik dan weer niet aan beginnen. Ballen ophalen en ermee gaan lopen, daar heeft Feyenoord geen behoefte aan."

Ook zag Van Hanegem dat het niet voor iedereen een succes is om terug te keren, zo ook niet voor Jean-Paul Boëtius die inmiddels in de Bundesliga in grootse vorm steekt. "Maar ik vraag me af of dat aan hem lag. In de Bundesliga speelde hij de laatste weken zó overtuigend en goed, dat ik speciaal voor FSV Mainz ging zitten. Ja, in deze vorm is voor Boëtius zelfs een terugkeer bij Oranje geen gekke gedachte."

Lees meer over:

Discussieer mee! 62 reacties

Gast6773520230

Je plaatst een bericht als Gast6773520230