'Maher naar Feyenoord, dat zou een gok waard zijn'

'Maher naar Feyenoord, dat zou een gok waard zijn'

Bij de podcast van RTV Rijnmond bespreken Frank Stout, Dirk Beers, Cris Rolandus en Jan Jaap Pruysen de mogelijke versterkingen van Feyenoord voor het volgende seizoen.


Één van de namen die genoemd worden is die van Adam Maher. De 25-jarige middenvelder speelde het afgelopen seizoen in dienst van AZ en heeft een aflopend contract eind juni. Zou hij een versterking zijn voor Feyenoord?

'Als je hem transfervij kan halen, en daar moet Feyenoord het van hebben voorlopig, dan is Maher helemaal niet onlogisch', vertelt Jan Jaap Pruysen. Volgens de sportjournalist is de rechtsbenige voetballer niet minder dan Jordy Clasie.

Cris Rolandus ziet daar wél een risico in, vooral omdat Adam Maher niet gelukt is bij PSV. 'Kan hij de top wel aan?' Toch is Rolandus van mening dat de gok wel te wagen is, vooral omdat Maher transfervrij kan worden binnengehaald én omdat Bert van Marwijk destijds bij Oranje ontzettend lovend is geweest over de middenvelder van AZ. 'Hij zou zonder problemen meekunnen met de Sneijders van deze wereld. Dat zegt iets over zijn kwaliteiten.'

Lees ook

'Feyenoord wil Maher naar De Kuip halen'

Feyenoord zou interesse hebben in Adam Maher van AZ, zo meldt AZfanpage.nl donderdagmiddag. AZfanpage heeft dit gerucht volgens goed ingelichte bronnen, zo valt te lezen op de website. De middenvelder van AZ moet het middenveld van...

Lees meer over:

Discussieer mee! 78 reacties

Gast2069486315

Je plaatst een bericht als Gast2069486315